boek: geboorte vol vertrouwen

HET MEEST .... BOEK (OFZOIETS ;-) )

bestellen

€24,99 incl. btw

Hoe zorg je dat je lichamelijk en mentaal klaar bent voor de bevalling van je kind? En hoe kun jij je veilig voelen, hoe deze geboorte ook verloopt? Dit boek wil helpen je voor te bereiden op de bevalling, zodat je gerust en vol vertrouwen je kindje op de wereld kan zetten.

‘Geboorte vol vertrouwen’ kun je gebruiken als je geen behoefte hebt aan een reguliere zwangerschapscursus, maar is ook geschikt als aanvulling daarop. Het helpt je te oefenen op de momenten die jou goed uitkomen, in je eigen tempo.
Je wordt meegenomen door het bevallingsproces, leest ervaringsverhalen en krijgt tips van verloskundigen en andere professionals. Door de online instructiefilmpjes ben je straks niet alleen mentaal goed voorbereid, maar kun je ook...
Lees meer

Boek: Geboorte vol vertrouwen

Door de online instructiefilmpjes ben je straks niet alleen mentaal goed voorbereid, maar kun je ook fysiek oefenen met ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Intussen is het boek zo’n succes dat de derde druk verschenen is in 2024. Met maar liefst 22 revieuws op bol.com met alleen maar 5 sterren. Durf ik met een gerust hart te zeggen: Niet goed, geld terug :) 

Als je het boek rechtstreeks bij mij koopt krijg je een gesigneerd exemplaar met de houdingen kaart er los extra bij. Handig om mee te nemen naar het ziekenhuis! 

bestellen

“Voor een goede voorbereiding op de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is dit boek zeker een aanrader”
Koen Deurloo - Gynaecoloog Diakonessehuis Utrecht

"Wat een goed boek! Hier hebben zwangere mensen echt iets aan."
Miriam Maas - Huisarts en Mama

Een prachtig vormgegeven boek. In relatief korte hoofdstukken wordt alle nodige informatie rondom de bevalling duidelijk uitgelegd en met filmpjes toegelicht. Kortom: hét perfecte boek om je goed voor te bereiden op de bevalling! Jasmijn Wenneker - Verloskundige
Dit zeggen de professionals:

Ik wil dit boek!

anoniem

Waar ik mijn eerste bevalling als traumatisch heb ervaren was het dit keer echt fantastisch!! Jouw boek heeft hier echt hele grote rol in gespeeld en ik ben je hier zo ontzettend dankbaar voor! Mijn verloskundige, de kraamhulp die kwam assisteren, al het ziekenhuis personeel die bij de bevalling kwam op het moment dat ik medisch werd, ie-de-reen vond het zo’n mooi boek. Mijn verloskundige, de vk van het ziekenhuis en de gynaecoloog hebben zelfs de titel op briefjes geschreven om het aan te raden tijdens spreekuren 🥰 Ik kan er nog uren over doorgaan maar ik wilde je nog even bedanken ❤️

Geboorte vol vertrouwen heb ik bijna in een adem uitgelezen! Ik heb het aangeschaft n.a.v. mijn ervaringen tijdens mijn eerste bevalling en het positief willen toeleven naar mijn aanstaande bevalling. Ik merk dat ik door de informatie en de positieve toon van het boek met een stuk meer vertrouwen en positiviteit toeleef naar mijn bevalling. Een aanrader is om het boek te combineren met een cursus of coaching van Vivian zelf, toegespitst op jouw situatie. Het heeft mij en mijn man erg goede handvatten en oefeningen gegeven om goed voorbereid de bevalling tegemoet te zien.

lotte

Wat een geweldig boek, als je er in begint leg je het moeilijk weg. Het boek is makkelijk leesbaar, maar de inhoud is diepzinnig. Dit boek heeft me enorm geholpen om mijn 1e bevalling te verwerken, en me goed voor te bereiden op de volgende. Er staan fijne oefeningen in, maar ook allerlei weetjes die ik ondanks het lezen van veel andere boeken nog niet wist. Vernieuwend en eerlijk, en vol passie geschreven.

- jiska v. h.

Vivian is een ervaren verloskundige die op een hele heldere en duidelijke manier uitleg geeft over de geboorte van een baby. Daardoor weet je beter wat je kan verwachten en wat er tijdens een bevalling gebeurt in je lichaam. Tijdens mijn bevalling heb ik de oefeningen uit de filmpjes die in het boek en op de website staan toegepast en dit hielp mij om te ontspannen. Ik kon hierdoor de weeen beter opvangen en ervoer meer controle over het proces. Dit gaf mij vertrouwen in mezelf en in mijn lijf, de titel van het boek is dus zeker waar!!

pauline

Wauw.. wat een ontzettend prachtig boek! 
Een feestje om daarmee naar de bevalling toe te leven! 
Ik vind het enorm bijzonder dat er zoveel liefde en toewijding doorheen spreekt!
En tegelijk is het zo echt en puur, gewoon zoals het echt gaat.
Iedere vrouw die gaat bevallen zou dit boek moeten lezen! Ook als je al eens bevallen bent!

mariska

Twijfel je nog? Check de vele reviews van de ouders die je voor gingen.

Reviews

Met het delen van jouw review ga je ermee akkoord dat ik deze mag gebruiken voor marketing doeleinden van mijn boek.

verzenden

Thanks for your review!

Jouw review over mijn boek

in winkelwagen

Bestel mijn boek

Ook iets voor jou?

Bevallen na een keizersnede

BEKIJK MEER

Verklein de kans om opnieuw een keizersnede te krijgen met de masterclass VBAC (vaginal birth after cesarean) en ontdek hoe het mij lukte na zelfs 2 keizersnede

zwanger

3 tips voor een natuurlijke bevalling

bekijk meer

Vergroot jouw kans op een veilige en natuurlijke bevalling met de gratis masterclass waarin verloskundig Vivian je meeneemt met gouden tips!

vbac