Jouw grootste kans op een natuurlijke bevalling!

bevallen na een keizersnede

Heb jij eerder een keizersnede gehad? Dan heb je 25-85% kans dat je opnieuw een keizersnede krijgt. Best een ruime marge en daar heb jij invloed op! 

Heb jij de wens voor een natuurlijke geboorte? Dan is deze VBAC cursus helemaal voor jou.

Na 2 keizersnedes had ik nog wel de wens voor een natuurlijke bevalling maar mijn bekken zou te klein zijn volgens de gynaecoloog. Toch met oefeningen en veel voorbereiden lukte het om van mijn 3e kindje (Maas) en 4e kindje (Jozua) toch natuurlijk te bevallen. Eerlijk, het was hard werken, veel onzekerheden en uitzoekwerk. Maar dit wiel hoef jij niet helemaal uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan en deel ik graag met je.

Ik beviel zelf natuurlijk na 2 keizersnedes

In de modules worden informatie over risico’s en slagingskansen afgewisseld met praktische oefeningen voor iedere fase van de bevalling. Daarnaast krijg je litteken massage oefeningen aangeleerd die blokkades van het litteken verzachten en zo de kans op een natuurlijke bevalling vergroten

Je bent hier op de goede plek!

ik wil me aanmelden

"Ik ben erg blij met de cursus, zó fijn dat er eentje bestaat als je eerste bevalling een ks is geweest :)

jennifer

We kijken naar de meest voorkomende redenen waarom er toch opnieuw overgegaan wordt tot een keizersnede en hoe jij die juist kan voorkomen. Zoals langdurige ontsluiting, een lange persfase, een liggingsafwijking zoals een stuitligging of sterrenkijker en foetale nood (een dalende hartslag van de baby). Al deze complicaties gebeuren niet zomaar en heb jij invloed op. Die invloed start al in je zwangerschap. 
De oefeningen zijn er op gericht dat je kindje zo optimaal mogelijk in je bekken gaat liggen.

Zo heb jij invloed op je bevalling

Wist je dat je vanaf 20 weken zwangerschap al oefeningen kan gaan doen die de kans op een keizersnede verkleinen?
Daarom heb je 9 maanden toegang tot de cursus, zo heb je uitgebreid de tijd om je zowel mentaal als lijfelijk voor te bereiden op de bevalling. 

Al vanaf 20 weken de kans verkleinen

"Ik ben de cursus en het boek zo dankbaar. Ik ga nu met verlof #36 weken en heb geen angst meer na mijn eerdere keizersnede, dus duizendmaal dank!"

anoniem

Mijn 15 jaar ervaring als verloskundige en mijn eigen VBAC-ervaring na 2 keizersnedes, combineer ik samen met oefeningen en onderzoeken in deze cursus. Zodat jij met praktisch handvatten, oefeningen en uitleg helemaal klaar bent voor de komende bevalling. Iedere module bestaat uit fijne video’s waarin ik oefeningen voordoe die een natuurlijke bevalling bevorderen en ook video’s die je voorbereiden op een repeat sectio.
 
In de meeste gevallen wordt de cursus vergoed vanuit het aanvullend pakket!

15 jaar ervaring als verloskundige

Geen vergoeding? Ik beloof je dat deze investering echt de moeite waard is. Valt het toch tegen? Weet dan dat je binnen 14 dagen je geld terug krijgt, alles wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen en ik maak het geld terug over.

Niet goed geld terug

De VBAC cursus overtrof mijn verwachtingen, er zit zo veel kennis en oefeningen in. Hierdoor durf ik nu met veel meer vertrouwen bevallingen te begeleiden. 

Verloskundige die de cursus volgde

Let's do this!

Aanmelden

Je kunt direct starten!

Wat krijg je bij de cursus:
8 lessen met gratis app, 28 video’s en community contact (als je wilt) 
  • Jouw keuze: opties en risico’s
  • Jouw slagingskans berekenen en beïnvloeden
  • Bevalwensen buiten het protocol
  • Mentaal voorbereiden op een VBAC
  • Lichamelijk voorbereiden op een VBAC
  • Litteken massage
  • Herhaalde keizersnede, en hoe je ook hier vol vertrouwen in kan gaan!
  • Herstel na je bevalling

Jouw investering: € 99,95 incl. btw


Bonus: Whats app en mail contact voor meedenken in jouw specifieke situatie.

Betaling in 1, 4 termijnen, vanaf 24,99 p.m.

Veelgestelde Vragen

voor als je er nog niet helemaal uit bent

Hoelang heb ik toegang tot de lessen?
Je hebt 9 maanden toegang tot de cursus. Je kan de lessen bekijken wanneer het jou uitkomt. Ook kan je ze herhalen, terug of vooruit kijken. Jij bepaald dus zelf het tempo. Je kan dus ook de ademhalingsoefeningen afspelen tijdens de bevalling op bijv. je smartphone.


Wordt de online zwangerschapscursus vergoed door de zorgverzekeraar?
Ben je aanvullend verzekerd voor zwangerschaps/bevalcursussen dan wordt de VBAC cursus in de meeste gevallen vergoed. Voor de verzekering is het belangrijk dat de cursus door een verloskundige wordt gegeven. Dat is bij ons altijd het geval. De verzekering wil vaak een factuur met een datum na de cursus met hierbij mijn AGB code. Deze kan je na afloop van de cursus opvragen. Bekijk hier een overzicht van de verzekeraars die de cursus vergoeden.

Meld je nu aan

Ja! Ik ben overtuigd!