zwangerschapscursus

De ultieme complete voorbereiding voor een geboorte vol vertrouwen!

Wil jij op een ontspannen manier je voorbereiden op een geboorte vol vertrouwen?
 
In deze online cursus neem ik je mee in de bevalcursus alsof je bij mij in de praktijk bent. Je krijgt niet alleen informatie over het bevalproces maar ook duidelijke filmpjes met houdingen, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. Je volgt de cursus wanneer het jou uitkomt. Maar in de online cursus krijg je nog een heleboel toffe extra’s!

Simpele houdingen en ademhalingstechnieken kunnen een enorm effect hebben op de duur van de bevalling en hoe jij de bevalling ervaart qua pijn. Een fijne bevallingservaring kan zo’n versterkende start zijn van jouw moederschap. Terwijl een negatieve bevallingservaring je soms al zo’n 1-0 achterstand geeft in alles wat in de kraamperiode op je af komt. 

Vergroot je kans op een natuurlijke bevalling

Daarom is het mijn missie jouw een krachtige geboorte ervaring te geven, dan kan jij daarna de hele wereld aan (en zeker die lieve baby;). In deze cursus laat ik je in 9 modules zien hoe mooi jouw lijf in elkaar zit en jouw kindje geboren kan laten worden. Net zoals je lichaam weet hoe ze zwanger moet zijn, zo weet ze ook precies hoe ze moet baren. Als jij dit ook weet en weet hoe jouw lijf werkt, kan je goed samenwerken voor een geboorte in rust en vertrouwen.

Mijn missie

Ik beloof je dat deze investering echt de moeite waard is. Valt het toch tegen? Weet dan dat je binnen 14 dagen je geld terug krijgt, alles wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen en ik maak het geld terug over.

Niet goed geld terug

aanmelden

"Ondanks dat dit mijn 3e zwangerschap is heb ik alsnog heel veel geleerd van deze cursus en er nu al veel aan gehad!"

Romy - mama van 3 kindjes

Je (geboorte) partner is van onmisbare waarde tijdens de bevalling. Alleen niet iedere partner krijg je meegesleurd naar een cursus waar het alleen maar vrouwenpraat lijkt te zijn. 
Tegelijk zie ik ook dat partners juist heel graag goed willen steunen en supporten tijdens de bevalling maar soms gewoon niet de do’s en don’ts weten. Daarom heb ik speciaal voor hen praktische filmpjes opgenomen, zodat jij er straks niet alleen voor staat en ook je partner vol vertrouwen weet hij hij/zij kan doen! 

100% partner proof!

"Mijn man heeft alle filmpjes meegekeken en was erg blij met de informatie. Hij vond de informatie ook goed to the point. Hij is boven verwachting tevreden."  - anoniem 

Ik beveel deze cursus iedereen aan! 

milou - zwanger van de 1e

Let's do this!

Aanmelden

Je kunt direct starten!

Wil jij op een ontspannen manier je voorbereiden op een geboorte vol vertrouwen?
Meld je nu aan!

 • De houdingenkaart die je mee kan nemen waar je ook bevalt.
 • Toegang tot een online community waar je andere zwangere vrouwen kunt ontmoeten, vragen stellen aan mij en aan elkaar.
 • Extra bonus filmpjes met oefeningen van verschillende zwangerschapsdocenten die hun gouden tips met je delen
 • Met jouw aanmelding steun je zwangere vrouwen aan de andere kant van de wereld. 10% Van de opbrengst van de cursus gaat naar The Healthy Mom and Baby Clinic
 • In de meeste gevallen wordt de cursus vergoed vanuit het aanvullend pakket!

Bonus: Meld je nu aan en krijg mijn boek Geboorte vol vertrouwen er gratis bij!

Jouw investering: € 139,95 incl. btw

Betaling in 1, 2 of 7 termijnen, vanaf 19,95 p.m.

Marlou - zwanger van de 1e

Ik beveel deze cursus iedereen aan! Complete modulen die je in jouw eigen tempo kan doornemen. De video's zijn korte en bondig. Daar zitten verhelderende informaties en praktische tips die je zo in de praktijk kan brengen. Daarnaast krijg je het boek mee dat heel makkelijk te lezen is, met wetenschappelijke informatie en mooie illustraties. Vivian is heel realistisch en vertelt op een persoonsgerichte manier wat jou te wachten staat en hoe je het best ermee om moet gaan. Ik voelde me omarmd door deze cursus!

Romy - mama van 3 kindjes

Ik ben zwanger van ons 3e kindje, ondanks dat dit mijn 3e zwangerschap is heb ik alsnog heel veel geleerd van deze cursus en er nu al veel aan gehad. Wat mij betreft een super fijne, duidelijk cursus! Zeker een aanrader of het nou je eerste zwangerschap is of dat je al vaker zwanger bent geweest.

Let's do this!

lydia - zwanger van de 1e

Na de cursus afgerond te hebben en het boek gelezen te hebben, voel ik me supergoed voorbereid op de bevalling van mijn eerste kindje en dit geeft me de rust en het vertrouwen waar ik naar op zoek was. Ook mijn man heeft veel aan de cursus. Echt een aanrader! Heel erg bedankt!

Let's do this!

Marjolein - zwanger van de 1e

Het is een hele fijne cursus, waarin nuttige informatie wordt afgewisseld met praktische oefeningen die je tijdens je zwangerschap al kunt oefenen. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Het doorlopen van de cursus gaf mij veel meer vertrouwen voor de bevalling!

Let's do this!

Veelgestelde Vragen

voor als je er nog niet helemaal uit bent

Hoelang heb ik toegang tot de lessen?
Je hebt 9 maanden toegang tot de cursus. Je kan de lessen bekijken wanneer het jou uitkomt. Ook kan je ze herhalen, terug of vooruit kijken. Jij bepaald dus zelf het tempo. Je kan dus ook de ademhalingsoefeningen afspelen tijdens de bevalling op bijv. je smartphone.

Wordt de online zwangerschapscursus vergoed door de zorgverzekeraar?
Ben je aanvullend verzekerd voor zwangerschaps/bevalcursussen dan wordt de cursus in de meeste gevallen vergoed. Voor de verzekering is het belangrijk dat de cursus door een verloskundige wordt gegeven. Dat is bij ons altijd het geval. De verzekering wil vaak een factuur met een datum na de cursus met hierbij mijn AGB code. Deze kan je na afloop van de cursus opvragen. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen.

Wat krijg ik allemaal bij de aanschaf van de cursus?
 • Toegang tot een volledige online zwangerschapscursus met filmpjes, uitleg en oefeningen. 
 • Het boek geboorte vol vertrouwen t.w.v. 24,99 gratis thuis gestuurd.
 • De houdingenkaart
 • Toegang tot de online community waar je andere zwangere vrouwen kan ontmoeten en vragen kan stellen
 • Gouden tips van andere zwangerschapsdocenten


Wat komt er aan bod bij de cursus?
Tijdens de online cursus krijg je uitgelegd wat je kan verwachten bij de bevalling. Je krijgt ademhalingstechnieken en houdingen aangeleerd. Onderwerpen die aan bod komen zijn: 
 
 • Hoe herken ik de start van de bevalling? Wanneer bel ik de verloskundige of gynaecoloog
 • Alle info over een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling
 • Welke houdingen helpen om een natuurlijke bevalling te bevorderen?
 • Hoe ga ik om met de weeën en met pijn? Wat zijn helpende ademhalingstechnieken.
 • Hoe kan mijn partner mij ondersteunen bij de bevalling: Wat zijn de do’s and don’ts.
 • Hoe gaat het persen? en hoe voorkom ik hechtingen of een knip.
 • Hoe verloopt het eerste uur na de geboorte. 
 • Extra bonus materiaal zoals Gouden tips van een bedrijfsdoula en yoga docenten en extra ontspanningsoefeningen 

Ik heb het boek al, maar wil ook de cursus, wat nu?
Stuur mij even een berichtje via het contactformulier, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden!


Meld je nu aan

Ja! Ik ben overtuigd!