online cursus

mama vol vertrouwen

Hou jij alle ballen hoog en kom je niet aan je zelf toe? Of wil je het graag goed doen in al je rollen maar voel jij je juist tekort schieten? Dan is de Mama vol vertrouwen cursus iets voor jou.

Even tijd voor jezelf, Dat bied deze cursus jou. Een moment met een bakje koffie of thee waarin je aan de slag gaat met thema's die je helpen in deze fase te leven in plaats van te overleven!
Mijn 5 jaar ervaring als Mamacoach en 10 jaar ervaring als verloskundige combineer ik samen met kennis en onderzoeken in deze cursus. Zodat jij met praktisch handvatten aan de slag kan en lekker in je vel gaat zitten. Iedere module bestaat uit fijne video’s waarin ik herkenbare thema’s bespreek. Daarnaast vind je bijpassende invulopdrachten om jezelf beter te leren begrijpen en te zien welke stappen jij kan nemen om lekkerder in je vel te zitten.

Let's do this!

Aanmelden

Je kunt direct starten!

Mama vol Vertrouwen – Online cursus

Direct toegang tot:
6 modules met gratis app, video’s en invulboek
  1. Intro
  2. Jij en jezelf
  3. Jij en je kindje
  4. Jij en je partner
  5. Jij en je moeder
  6. Jij en je omgeving

Je hebt een jaar toegang tot de modules en onbeperkt tot de community.

Jouw investering: € 99,95 incl. btwBetaling in 1, 2 of 7 termijnen, vanaf 19,95 p.m.

Automatisch gaat €10,- per aanmelding naar The Healthy Mom and Babyclinic in Zuid- Afrika. Hierdoor ben je niet allen zelf goed voorbereid, maar hebben ook vrouwen aan de andere kant van de wereld een geboorte vol vertrouwen!